top of page
IMG_3760.jpg

OVER BO...

Ik ben Bo, gepassioneerd ondernemer en mama van twee jongens. In 2008 begon ik mijn avontuur met Bo&Co Decorations in Berlare. Na inspirerende reizen door Azië werd ik verliefd op de cultuur van deze prachtige landen.

Ik startte met eigen import van decoratie en meubels voornamelijk uit China, India, de Filipijnen en Viëtnam.

Sinds enkele jaren heb ik mijn assortiment en ook mijn zaak verder uitgebreid. Dat deed ik met onder meer cadeauartikelen en meer merken in huis te halen.

De juiste decoratie maakt je interieur warm en sfeervol. De juiste vaas of het gepaste kadootje? Ik help er je graag mee verder. Ze noemen me dan ook niet voor niks Boke Kadooke.

BELEEF ONZE WINKEL...

Winkelen bij Bo&Co Decorations is een beleving op zich. De ruimte van zo'n 450m² zorgt voor een uitgebreid aanbod aan meubelen, decoratie en gifts. Er zijn ook steeds producten in thema! Denk maar aan onze kerstdecoratie of aan de paasdecoratie.

BO GOES LOCAL!

Een tweetal keer per jaar organiseren we Bo Goes Local, een initiatief waarbij lokale ondernemers uit Berlare een plekje krijgen om hun producten uit te stallen in de winkel. Wij maken ruimte vrij en vijf ondernemende dames creëren prachtige standjes vol originele producten en cadeautjes!

Bekijk hier de foto's van de laatste editie.

bottom of page