top of page

ATELIER REBUL

Bij het binnenkomen van de winkel ruik je direct onze huisgeur Istanbul. Deze warme en kruidige geur op basis van kaneel, saffraan en kruidnagel zorgt voor een unieke sfeer. In de winkel vind je een zeer uitgebreid aanbod van Atelier Rebul. Van handzeep en parfum tot geurkaarsen en homespray.

CADEAUARTIKELEN

Wat is er leuker dan cadeautjes krijgen? Juist, niks! Daarom hebben wij bij Bo&Co sinds enkele jaren ook een groot aanbod aan cadeauartikelen. Van hippe armbandjes met lieve tekstjes tot lekkere zoetigheden en drinkbare cadeautjes. En het beste nieuws: Bo is ondertussen een echte pro in het inpakken. Zo heb je altijd een pareltje om af te geven! 

DECORATIE

Bo&Co Decorations, de naam zegt het zelf. Decoratie is het grootste onderdeel van het aanbod, al moet de rest van het assortiment intussen niet onder doen. Als je op zoek bent naar originele toevoegingen om je huis knus en warm te maken, ben je hier aan het juiste adres. Tip: kom eens langs tijdens de feestdagen, dan is de winkel een decoratieparadijs.

MEUBELS

Stijlvol, kwaliteitsvol en toch gezellig. De meubels die we verkopen zijn unieke stukken. Een interieur mag wel wat hebben, want je vertoeft er dagelijks in. De meubels zijn blikvangers en geven een boost aan jouw woning. Geef toe, zo een classy Chesterfield wil iedereen

toch in zijn living?